Informacije o kupovini

Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kuna. Cijena dostave za narudžbe do 299,00 kuna iznosi 35 kuna. 

Dostava za artikle koje imamo na stanju obavlja se često već idući radni dan OVS kurirskom službom, a ukoliko neki od artikala trenutno nisu na stanju isporuka se obavlja ovisno o roku dolaska naručenih artikala na stanje o čemu je kupac obaviješten prvi radni dan nakon narudžbe.

 

Ukoliko stanje artikala nije prikazano na stranici  možete stanje provjeriti putem e-maila.

Ukoliko je stanje iskazano na stranici artikla onda je raspoloživ i spreman za isporuku, uz mogućnost da stanje između skladišta i računalnog sustava u trenutku narudžbe nije bio točan i artikl je rasprodan o čemu ćemo Vas odmah obavijestiti i ponuditi Vam najsličniji artikl koji imamo na stanju ili Vam ponuditi novi rok isporuke.

Nakon narudžbe dobit ćete potvrdu odnosno obavijest o narudžbi na e-mail koji ste upisali pri narudžbi.

Informacije o plaćanju

Tri su načina plaćanja u web trgovini:

Plaćanje pouzećem: Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom.

Uplata na račun: Nakon narudžbe primit ćete potvrdu narudžbe na e-mail, a u tijeku radnog dana predračun za plaćanje na e-mail koji ste naznačili u formularu za završetak procesa kupovine zajedno sa obavijesti o dobavljivosti artikala iz narudžbe ukoliko ih trenutno nema na stanju. Molimo da u dijelu “Napomena uz narudžbu” upišete ukoliko trebate R1 račun, te unesete OIB i naziv poduzeća.

Plaćanje karticama (jednokratno i obročno plaćanje): CorvusPay plaćanje – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Wishlist predstavlja popis proizvoda koji vam se dopada te ga želite zabilježiti u svom računu kako bi ih lakše pronašli prilikom sljedeće kupovine.

Povrat možete napraviti unutar 14 dana od isporuke narudžbe.